Profil

Pålidelig service og reparation

Hos T. A. Auto & Pladeværksted tager vi imod alle service- og reparationsopgaver på din bil - uanset mærke. Vores service og reparation ydes til ældre såvel som nye biler, der stadig er i garantiperioden.

Vi har et skadecenter, der tilbyder reparation af alle typer skader - det gælder alt lige fra stenslag til større trafikskader på private biler. Vi gør alt for at processen skal være nem for vores kunder, derfor sørger vi for en lånebil, mens egen bil er til service eller reparation på vores værksted.

Hos T. A. Auto & Pladeværksted møder vi altid vores kunder i øjenhøjde, og sørger for at de forstår, hvad vi har ordnet på bilen. Vores mange års erfaring med at varetage opgaven som et pålideligt og effektivt værksted, garanterer at vi altid arbejder så hurtigt som muligt, så du kan vende tilbage til hverdagen. 

Fordelagtigt værksted

Som AutoMester har vi en række fordele ved vores produkter og services, som kommer vores kunder til gode. Vi har blandt andet 3 års garanti på reservedele, hvilket giver en ekstra tryghed ved vores reparationer. Derudover tilbyder vi 3 års garanti på Bridgestone dæk, som dækker fabriksfejl og punkteret dæk.

KONTAKT OS

Er skaden sket eller har din bil behov for service, skal du ikke tøve med at kontakte T. A. Auto & Pladeværksted. Vi står klar til at modtage bilen, og sørge for at du modtager den fin og gennemtjekket. Ring til os på tlf: 59 59 66 11 eller kom forbi værkstedet på Hovvej 24B i Jerslev Sj, så tager vi et kig på sagen.

Telefon & Mail

59 596 611

info@ta-auto.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder